Concept

Despre noi
DIN PASIUNE PENTRU IMOBILIARE!
AȘA A ÎNCEPUT HABITATION!

Noi suntem Adina și Dan, fondatori Habitation. Experiența în imobiliare acumulată de-a lungul anilor și dorința de a oferi mai mult potențialilor clienți, ne-a determinat să dăm naștere acestui proiect. Activitatea noastră se concentrează pe două direcții:

  • Intermedieri imobiliare
  • Consultanță imobiliară și investițională

Ne dorim să valorificăm o nișă, aceea a imobilelor selectate cu atenție pentru calitațile lor. Sunt acele case în care și noi am locui cu familia, apartamentele pe care le-am recomanda prietenilor, birourile în care am lucra chiar noi! Și multe alte imobile pe care le-am ales pentru că merită. Te invităm să le descoperi!

01 / MISIUNEA NOASTRĂ
Selecție premium
Alegem cu grijă fiecare proprietate, pentru a corespunde unor standarde înalte. Ne bazăm pe criterii dezvoltate în ani de experiență în domeniul imobiliarelor.
Zone căutate
Fie că este vorba de o locuință sau de un teren pentru un spațiu comercial, selectăm doar imobile cu o bună accesibilitate și conexiune cu zone importante.
Tarife avantajoase
Fiecare client beneficiază de consultanță și servicii de calitate, la un preț corect. Scopul nostru este să clădim relații de durată, bazate pe încredere.
02 / ECHIPA HABITATION
Dan
Fondator
Adina
Fondator
03 / CE SPUN CLIENȚII
Review_woman_1
O. P.

Profesionalism, seriozitate și amabilitate. Recomand Habitation!

Review_woman_1
O. L.

Îi recomandă profesionalismul împletit cu cordialitatea. Recomand Habitation!

×